Presentatie

Presentatie is een breed begrip. Je kunt jezelf presenteren, je bedrijf, je organisatie, evenement of festival. Het is altijd belangrijk om je eerst af te vragen waar je voor staat, wat je wilt bereiken en waarom je dit wilt bereiken. Hierdoor ontstaat er een concept en door deze inhoud matchen de communicatie uitingen ook goed bij jou!

Ontwerp spandoeken banners muziekpodium door JantyDesign
Plattegrond informatiebord ontwerp door JantyDesign

Evenement, open dag of beursstand

Organiseer je een evenement, open dag of sta je met je bedrijf op een beurs? Daar komt veel communicatie bij kijken! Of het nu gaat om de uitnodiging, promotiemateriaal om weg te geven, je standinrichting, publiciteit voorafgaand, banners, spandoeken of bewegwijzering: al deze visuele uitingen functioneren het beste als er goed over nagedacht is. Het is belangrijk om de huisstijl tot in detail door te voeren. Dit geeft herkenning en ziet er professioneel uit. Daarnaast is het belangrijk om kritisch naar de inhoud te kijken: heeft het de juiste intentie? Ik kan je hierbij helpen en de communicatie uitingen naar wens ontwerpen en leveren.

Bedenken hóe je je wilt presenteren, is vaak al het halve werk.

 

t

Kun je ook de vormgeving verzorgen voor een groter evenement?

Dit kan zeker! Door met de organisatie mee te denken, een goede planning te maken én de juiste mensen in te schakelen, ben ik flexibel en kan ik (grotere) evenementen voorzien van treffende vormgeving.