JantyDesign

Als grafisch ontwerper heb ik één doel: jouw project, bedrijf, organisatie of evenement vertalen in beeld. Ik streef ernaar om de grafische uitingen zo treffend mogelijk te ontwerpen. Het gevoel moet juist zijn, maar ook het verhaal: zo kijk ik of de uitstraling daadwerkelijk bij je past.
Door samen te werken met andere disciplines, waardoor ik inmiddels een breed netwerk heb opgebouwd, ben ik zeer flexibel in de grootte en variatie van projecten. Zo werk ik samen met o.a. webbouwers, tekstschrijvers en fotografen.
Ik denk mee in jouw wensen, maar wel met een kritische blik vanuit mijn vakgebied. Op Academie Minerva heb ik geleerd om vanuit het concept te denken én om dat concept zelf op te stellen.
Alles voor een sterk eindresultaat!

Kantoor JantyDesign

Ik werk o.a. voor:

Logo EDR ontwerp aanpassing door JantyDesign
Opdrachtgever JantyDesign
Logo blauwestad
Logo gemeente Westerwolde
logo IHOG
LEADER Oost-Groningen logocombi
Logo Vlagtwedder Landbouwbeurs
Logo provincie Drenthe
Logo KNN
Logo Historische Vereniging Westerwolde

Evelien Kamphuis
(De Snelle Bruine Vos)

“Sterke logo’s en ontwerpen, daarvoor werk ik al meer dan 10 jaar samen met Janty. Ze heeft voor mij en mijn opdrachtgevers logo’s gemaakt en de opmaak verzorgd van flyers, posters, jaarverslagen, boeken en zelfs spelletjes. Ik werk graag met haar, ze kan zich goed verplaatsen in de opdrachtgever en levert goed werk dat daadwerkelijk pást bij het bedrijf of de situatie waarvoor het ontwerp bedoeld is. Janty communiceert helder en maakt duidelijke afspraken die ze altijd nakomt. Kortom: één en al lof!”

Suzanne Lammersen
(LEADER Oost-Groningen)

“Janty Design verzorgt al jaren naar volle tevredenheid het ontwerp voor onze jaarverslagen. De samenwerking met Janty verloopt altijd goed en ze denkt met ons mee in het proces. Het resultaat is een professioneel en goed leesbaar verslag. Voor een nieuw document verraste ze ons met een geheel nieuw ontwerp met een mooie eigen inbreng die past bij ons en het gebied waarin we werkzaam zijn.”

Jeannette Vreugdenhil
(CBS De Wegwijzer)

“Haar zoektocht naar de kracht en het verhaal van onze school typeerden de gesprekken met Janty. Onder schooltijd wilde ze zelf sfeer ervaren om ook haar gevoel mee te nemen bij het ontwerpen van een nieuw logo. Het team was blij verrast over het professionele concept, de heldere toelichting en het voorstel van kleuren. De nieuwe huisstijl, te zien bij o.a. onze flyer, schoolgids, het schoolgebouw en schoolhesjes, straalt uit wie en hoe we als school zijn.”