Logo en huisstijl

Wil je graag een nieuw logo, nieuwe huisstijl of een nieuwe website en je weet niet waar je moet beginnen?
Als grafisch vormgever kan ik je hier bij begeleiden: van het eerste idee tot een compleet eindresultaat. Samen starten we het ontwerpproces. Ik luister naar je verhaal, ontdek wie je bent én ik  wil weten waar jij of je bedrijf voor staat. Met deze informatie ga ik  aan de slag. Altijd met jouw wensen in gedachten, maar wel met een kritische blik vanuit mijn vakgebied. Alles om jouw nieuwe visuele identiteit zo treffend en krachtig mogelijk in beeld neer te zetten.

Als het logo klaar is, kun je aangeven in hoeverre je het logo in een huisstijl wilt uitwerken. Denk bijvoorbeeld aan visitekaartjes, briefpapier, folders, een logobord, een website, of aan  (auto)belettering of bijpassende merchandise in je nieuwe huisstijl. Heb je zelf een idee? Er is heel veel mogelijk!

Wat kan ik verwachten?

Een logo ontwerpen is een creatief proces. Van tevoren weet ik nog niet wat de uitkomst zal zijn: dit wordt gaandeweg het proces duidelijk. Meestal komen er uiteindelijk twee ontwerpen naar voren, waar je uit kunt kiezen. Ik lever het uiteindelijke logo op samen met een sublogo, een logo op maat voor social media en suggesties voor het typografie gebruik. Vaak presenteer ik het logo in verschillende opties, zoals staand en liggend. Een liggende variant is bijvoorbeeld heel geschikt voor briefpapier. Indien gewenst maak ik een compleet huisstijlhandboek. Dit doen we altijd in overleg en zo groot en uitgebreid als wenselijk is.

Een logo is het beginpunt om jouzelf, je bedrijf of organisatie professioneel te presenteren.

t

Een nieuwe visuele identiteit?
Waar moet ik dan aan denken?

Een visuele identiteit kun je beschouwen als een merk, waarbij het logo het beginpunt is. Een sterk logo geeft herkenning en is in allerlei communicatievormen in te zetten. Denk hierbij aan drukwerk, digitale uitingen, fotografie of bijvoorbeeld gevelbelettering.

Gevelbelettering logo ontwerp CBS De Wegwijzer

Diverse logo’s, ontwikkeld door JantyDesign:

Logo CBS De Wegwijzer Bellingwolde ontwerp door JantyDesign
Logo ontwerp grand cafe Groningen door JantyDesign
Logo LEADER Oost-Groningen ontworpen door JantyDesign
Logo ontwerp schoonheidssalon Bienvenue door JantyDesign
Logo ontwerp muziekfestival Blauwestad door JantyDesign
Logo ontwerp SpringtDesign door JantyDesign
Logo ontwerp Nanda Jager door JantyDesign
Logo ontwerp camperplaats door JantyDesign