Drukwerk

Als een ontwerp voor een visitekaartje, folder, poster of kaart klaar is, is het tijd voor drukwerk. Er zijn vele opties; beginnend bij het juiste formaat te kiezen, een matte of glanzende uitstraling en de juiste dikte van het papier. Daarnaast speelt de drukkwaliteit ook een belangrijke rol, net als jouw budget. Ik kan je in het hele drukwerkproces adviseren en het voor je uit handen nemen.
Eerst kijken we wat je wensen zijn en welk doel het eindproduct moet dienen. Ik adviseer je in papiersoorten, formaten en een passende uitstraling van jouw product.
Ook de eindafwikkeling verzorg ik: ik maak de bestanden precies op maat en geef het de juiste instellingen, heb contact met de drukker en zorg ervoor dat het drukwerk naar wens afgeleverd wordt.

Drukwerk begeleidt door JantyDesign
Raambelettering ontwerp De Sultan Vlagtwedde door JantyDesign

Huisstijldragers

Huisstijldragers zijn allerlei communicatiematerialen waar een huisstijl in is opgenomen. Offline huisstijldragers zijn bijvoorbeeld het visitekaartje, briefpapier, envelop, autobelettering, een logobord, afsprakenkaartje, verpakkingsmateriaal, (bedrijfs)folder en raam- en gevelbelettering. Online huisstijldragers zijn bijvoorbeeld je website, banners, profielfoto en omslagfoto op bijvoorbeeld Facebook en je nieuwsbrief. Wanneer je je huisstijl zo breed mogelijk uitwerkt, creëer je veel herkenbaarheid met je (nieuwe) merk! 

Campagne

Zijn je logo en huisstijl helemaal klaar en wil je graag aan de slag? Dan is het zeker raadzaam om jezelf te promoten, zowel online en offline. Online kun je denken aan content voor je social media pagina’s. Deze content kan een advertentie zijn, maar ook promotie of informatie voor een product of evenement. Alles kan in jouw huisstijl ontworpen worden. Dat geldt ook voor offline promotie: een poster, flyer, folder, kaart, brochure, boek, spandoek, vlag of banner. Ik kan jou hier over adviseren en voor jou een ontwerp op maat maken!

Ontwerp campagne tijdens evenement door JantyDesign

Ik verzorg het hele proces:
van ontwerp tot drukwerk.

t

Krijg ik vooraf inzicht over de prijs van het drukwerk?

Drukwerk is altijd maatwerk: eerst bekijken we de wensen en mogelijkheden en op basis daarvan maak ik een (vrijblijvende) offerte.